BESTYRELSE

Jeg har et brændende ønske om at hjælpe og udvikle andre samt gøre en forskel for mine medborgere, og på den måde gøre det danske samfund endnu mere lykkeligt og harmonisk

Bilal Itani

Formand

38 år | Tandlæge

De kommende år byder IChange på nye muligheder og udfordringer. Jeg vil gerne, at IChange i større grad opleves som en skarp medspiller i medlemmernes hverdag og ude i samfundet. Jeg kommer med friske øjne, erfaring med bestyrelsesarbejde og en faglig baggrund i organisationsudvikling.

Israa Maarouf

NÆSTFORKVINDE

28 år | HR udviklingskonsulent

Danmark er hjemsted for flere generationer af danske muslimer, men føles for mange ikke altid som hjemme. Vi skylder os selv og vores børn at arbejde for at skabe en følelse af tilhørsforhold, og mit ønske for IChange i den kommende årrække er at sikre vores plads og rettigheder i samfundet, uden at gå på kompromis med vores identitet og værdier som danske muslimer.

Mohammad Elhakim

Bestyrelsesmedlem

32 år | Læge & forsker

Danske muslimer har aldrig været så ressourcestærke som vi er i dag. På trods af det, mangler vi fortsat en stærk og repræsentativ stemme, der sikrer vores samfundsmæssige interesser. Jeg ønsker IChange som fanebærer i repræsentationen af danske muslimer. Jeg vil bidrage med min viden og kompetencer til udvikling af IChange, således vi kan varetage denne vigtige opgave.

Omar El-Rifai

Bestyrelsesmedlem

29 år | Læge

Jeg har altid haft et ønske om, at vores stemmer bliver hørt ude i samfundet, og at vi bliver korrekt repræsenteret. Nu har jeg fået muligheden for at tage det første skridt i min drøm og yde for et mere tolerant og accepterende samfund, der ser mangfoldighed som en samfundsstyrke.

Ebru Berra Ekici

Bestyrelsesmedlem

25 år | Jurist

I takt med, at samfundet bevæger sig hen ad en ny vej, er det vores ansvar, at denne vej også tilgodeser de danske muslimer i samfundet. Det er min ambition, at vi i de kommende år formår at udvikle IChange på alle fronter, så de danske muslimer kan føle sig trygge og en uadskillelig del af det danske samfund.

Omar Slaiman

Bestyrelsesmedlem

22 år | HA (psyk.) studerende

Økonomisk uafhængighed er mit fokus. Jeg vil arbejde for, at IChange opnår denne status. Dette realiseres ved iværksætning af forskellige erhverv og tiltag, som alle fremmer økonomien i IChange, i sådan en grad, at IChange kan ansætte flere på fuldtid, og stadig kunne dække dens leveomkostninger. Hvis dette lykkes, får IChange stærk fodfæste samt muligheden for at blomstre op.

Ibrahim Ahmad Moussa

Suppleant

29 år | Farmaceut

Vi er nødt til at tage ansvar og skabe den fremtid, vi ønsker for os selv og de kommende generationer. IChange er en unik og banebrydende organisation, og jeg vil arbejde for at skabe muligheder, der er med til at gøre IChange til den mest repræsentative organisation.

Mariam Bahadur

Suppleant

29 år | Inside Sales Specialist

PUBLIKATIONER

ÅRSRAPPORTER

ÅRSRAPPORT 2021

LÆS / DOWNLOAD

ÅRSRAPPORT 2020

LÆS / DOWNLOAD

ÅRSRAPPORT 2019

LÆS / DOWNLOAD

Andet

ANBEFALINGER TIL DEN KOMMENDE REGERING

LÆS / DOWNLOAD

ANBEFALINGER TIL JUSTITSMINISTERIET

LÆS / DOWNLOAD

PERSONDATAPOLITIK

LÆS / DOWNLOAD

REGNSKAB OVER INDSAMLING

LÆS / DOWNLOAD
Shopping Basket

KONTAKT OS