• Jeg har et brændende ønske om at hjælpe og udvikle andre samt gøre en forskel for mine medborgere, og på den måde gøre det danske samfund endnu mere lykkeligt og harmonisk

  Bilal Itani

  Formand

  Jeg trives godt med at tage initiativ og ansvar i processer i samarbejde med andre. Derfor er bestyrelsesarbejdet stedet, hvor jeg kan bidrage bedst til, at vi når vores mål og realiserer vores vision for et bedre samfund.

  Mohamad Ayyach

  NÆSTORMAND

  Engang imellem kommer der en sjælden mulighed for at gøre noget stort. Så griber man den. I IChange tror vi på, at man skal være den forandring, man ønsker at se. Ligeledes anser jeg det som en pligt at møde op og være en aktiv del af processen. Kursen er sat mod vores vision, og rejsen er først lige begyndt. Jeg er ombord.

  DŽENANA OVČINA​

  Bestyrelsesmedlem

  At forene mennesker og forbedre deres tilværelse har for mig været en drøm jeg nu kan realisere gennem IChange. for mig var det oplagt at være med til at skabe den forandring, som alle har ventet længe på.

  Kubilay TüRkyilmaz

  Bestyrelsesmedlem

  Når potentiale ikke udleves, frustrerer det mig. Danske muslimer besidder oceaner af potentiale. Jeg vil arbejde for at dette potentiale udnyttes. Dels til at varetage muslimers egne interesser, samt at bidrage og løfte det danske samfund, til det bedre.

  Hakim Dalibey

  Bestyrelsesmedlem

  Jeg har altid haft et ønske om at være med til at gøre en forskel i det samfund, vi lever i. IChange har givet mig denne unikke mulighed for at være en lille, men en aktiv, brik i denne udvikling. Jeg vil altid stræbe efter at arbejde for det bedste for IChange.

  Mariam Bahadur

  Bestyrelsesmedlem

  Jeg tror stærkt på, at IChange vil skabe en positiv forandring og lykke blandt borgerne i Danmark. Det er mig en ære at være et led i realiseringen, da jeg ikke er tvivl om, at resultatet vil blive gavnligt for alle og succesfuldt.

  Joseph Ibrahim

  Suppleant

  Jeg har altid haft en interesse i at bidrage til vores samfund samt være med til at skabe en positiv forandring for mine medmennesker. Det har IChange givet mig en mulighed for, og denne unikke chance vil jeg udnytte til at give igen med håb om at se den forandring, som jeg ønsker for mine medborgere.

  Masoud Watandost

  Suppleant

PUBLIKATIONER

ÅRSRAPPORTER

ÅRSRAPPORT 2020

LÆS / DOWNLOAD

ÅRSRAPPORT 2019

LÆS / DOWNLOAD

ÅRSRAPPORT 2018

LÆS / DOWNLOAD

Andet

PERSONDATAPOLITIK

LÆS / DOWNLOAD
Shopping Basket

KONTAKT OS