SPEJL

SPEJLET

Spejlet er et unikt kursus, som giver dig anledning til refleksion og fordybelse. Kurset har til formål at give dig en dybere selvindsigt og forståelse for hvem du er som menneske, hvad der driver dig og hvilke motiver der kan ligge bag dine handlinger. Endvidere opnår du viden om menneskets drifter og ego m.h.p. at du gennem kendskabet til disse kan opnå en bedre selvkontrol.

Kurset Spejlet er et vigtigt kursus for dit liv og din personlige udvikling. Kurset består af tre lektioner, hvor vi beskæftiger os med menneskets indre mekanismer, drivkraft og intention.

Intentionen er netop den afgørende faktor for din succes i det hinsidiges, men spørgsmålet er, hvordan du kan kende din sande intention?

LUKKET FOR TILMELDING

AKTIVT MEDLEMSKAB ER PÅKRÆVET

ÅBNER SNART

  Jeg accepterer, at IChange må behandle mine personlige data jf. deres gældende persondatapolitik

  ICHANGE

  ORGANISATIONSKURSUS

  LUKKET

  SIRA

  SIRA - Ledelse

  LUKKET

  Shopping Basket

  ORGANISATIONSKURSUS

  OrganisationSKURSUS

  Hvorfor er det vigtigt at være organiseret som dansk muslim, og hvad skal der til for at skabe en stærk og professionel organisation? Dette er omdrejningspunktet for IChanges organisationskursus, der har til formål at give dig en faglig introduktion til organisatoriske grundprincipper samt en praktisk forståelse af, hvordan du kan benytte disse i din hverdag.   Undervisningen afvikles i en kombination af faglige oplæg og gruppearbejde med plads til spændende diskussioner om bl.a. danske muslimers udfordringer med organisering. Udgangspunktet for undervisningen vil være IChanges organisationsopbygning, som du undervejs vil præsenteres for, således at du efter kurset opnår et fuldkomment billede af organisationen.  Ved gennemførelse af kurset og beståelse af den afsluttende eksamen tildeles du et diplom, som du kan bruge i relevante sammenhænge. Det vil glæde os at have dig med i et spændende og lærerigt forløb, der byder på personlig udvikling samt et bredt og mangfoldigt netværk.

  SIRA - LEDELSE

  Hvordan lykkedes det på sølle 23 år at ændre en befolknings morale, dannelse og adfærd, således de gik fra årtiers fjendskab til et urokkeligt kollektivt fællesskab, som revolutionerede Den Arabiske Halvø fra et særdeles uinteressant territorium til en central internationalspiller?

  Ophavsmanden bag dette er menneskehedens bedste eksempel og største rollemodel, nemlig profeten Muhammad

  I kurset følger vi profeten Muhammads rejse og mission gennem livet. Formålet er, at du inspireres og tilegner dig værktøjer til bedre at navigere i livet, træffe valg og derigennem opnå dit fulde potentiale.

  Kurset består af 12 lektioner, hvor vi følger den kronologiske sammenhæng for begivenhederne og fokuserer på det organisatoriske aspekt. Her ser vi på profetens værdibaserede ledelse, møjsommelige og strategiske planlægning. Dertil drages paralleller til nutiden, hvor vi diskuterer samfundsaktuelle emner og udfordringer samt håndteringen af dem. Kurset består primært af oplæg og afsluttes med en eksamen.

  KONTAKT OS