BESTYRELSE

img Bilal Itani Formand
34 år - Tandlæge
Jeg har et brændende ønske om at hjælpe og udvikle andre samt gøre en forskel for mine medborgere, og på den måde gøre det danske samfund endnu mere lykkeligt og harmonisk.
img Mohamad Ayyach Næstformand
31 år - Konsulent og kulturformidler
Jeg trives godt med at tage initiativ og ansvar i processer i samarbejde med andre. Derfor er bestyrelsesarbejdet stedet, hvor jeg kan bidrage bedst til, at vi når vores mål og realiserer vores vision for et bedre samfund.
img Dženana Ovčina Bestyrelsesmedlem
25 år - Bygningsingeniørstuderende
Jeg har bestemt mig for ikke at stå på sidelinjen, men derimod være den forandring som jeg ønsker at se. En forandring som sker på ærlig og værdig vis, til gavn for enhver.
img Kubilay Tükyilmaz Bestyrelsesmedlem
21 år - Farmacistuderende
At forene mennesker og forbedre deres tilværelse har for mig været en drøm, jeg nu kan realisere gennem IChange. For mig var det oplagt at være med til at skabe den forandring, som alle har ventet længe på.
img Hakim Dalibey Bestyrelsesmedlem
23 år - Medicinstuderende
Når potentiale ikke udleves, frustrerer det mig. Danske muslimer besidder oceaner af potentiale. Jeg vil arbejde for, at dette potentiale udnyttes. Dels til at varetage muslimers egne interesser, samt at bidrage og løfte det danske samfund, til det bedre.
img Mariam Bahadur Bestyrelsesmedlem
25 år - Negot-studerende
Jeg har altid haft et ønske om at være med til at gøre en forskel i det samfund, vi lever i. IChange har givet mig denne unikke mulighed for at være en lille, men en aktiv, brik i denne udvikling. Jeg vil altid stræbe efter at arbejde for det bedste for IChange.
img Joseph Ibrahim Suppleant
25 år - Farmacistuderende
Jeg tror stærkt på, at IChange vil skabe en positiv forandring og lykke blandt borgerne i Danmark. Det er mig en ære at være et led i realiseringen, da jeg ikke er tvivl om, at resultatet vil blive gavnligt for alle og succesfuldt.
img Masoud Watandost Suppleant
24 år - Socialrådgiver
Jeg har altid haft en interesse i at bidrage til vores samfund samt være med til at skabe en positiv forandring. Det har IChange givet mig en mulighed for, og denne unikke chance vil jeg udnytte til at give igen med håb om at se den forandring, som jeg ønsker for mine medborgere.

PUBLIKATIONER

ÅRSRAPPORTER

ANDET

PUBLIKATIONER